Leírás és Paraméterek
Tök- és Káposztagyalu 2 az 1-ben – hagyományos magyar termék!
Rozsdamentes acél pengéivel villámgyorsan gyalulhatsz káposztát ropogós salátához vagy savanyításhoz, illetve tököt a klasszikus, házias főzelékhez. Egy eszköz, két funkció – praktikus, tartós és nélkülözhetetlen a magyar konyhában!
Felhasználási ötletek
Hagyományos ízekhez:
Ropogós ecetes káposztasaláta – A gyaluval pillanatok alatt egyenletes csíkokra vághatod a káposztát, így a klasszikus ecetes salátád mindig friss, ropogós és tökéletes állagú lesz, akár vasárnapi ebédhez, akár egy gyors vacsorához.
Krémes tökfőzelék – A tök gyors és könnyed gyalulásával a főzelék alapja percek alatt elkészül. Így pont olyan krémes és házias fogást tehetsz az asztalra, amilyet nagymamádtól megszoktál.
Modern fogásokhoz:
Ázsiai káposztasaláta – Vékonyra gyalult káposztából, egy kis répa és zöldfűszer hozzáadásával, szójaszószos vagy szezámos öntettel könnyed, friss köretet készíthetsz grillezett húsok vagy hal mellé.
Street food - Töltsd a gyalult tököt vagy káposztát tortilla- vagy pita lapokba, adj hozzá sült húsokat vagy zöldségeket és egy kis öntetet, és kész is egy gyors, laktató és ízletes wrap, amit akár útközben is fogyaszthatsz.
Grillköret – Gyalulj vékony szeleteket tökből vagy káposztából, fűszerezd olívaolajjal, sóval, borssal és friss fűszerekkel, majd süsd meg a grillen vagy serpenyőben. Az eredmény egy ropogós, ízes köret, ami bármilyen hús vagy hal mellé tökéletesen illik.